Till alla vilsna ungkarlar och ungmöer

Siggy, Viggy och Jiggy ger er här en unik möjlighet att se världen genom Ungkarlsgängets glasögon. Vi vill ge er ett podcast-äventyr utan dess like där både ungkarlsprofiler och ytligt bekanta tar plats i anekdot-stolen.

Vi rider på ego-vågen och riktar in oss på den närmsta kretsen. Insnöat är rätt ordval – men förhoppningsvis är igenkänningsfaktorn hög. Kanske har du en egen Yxmördarn, Täby-Tabs eller Martin Remy i din direkta närhet? En sak vill vi i alla fall lova: att när vi skämtar så är det definitivt på vår egen bekostnad.

torsdag 30 december 2010

Rädda ungkarlsgängets nyårsmiddag!

I kväll är det nyårsafton. Då ska Miggy, också känd som Martin Remy, känd från "I klaveret med Miggy" och "Miggys sexstund", arrangera nyårsmiddag hemma i Årsta (Dellensvägen 25). Det ska bli skitnice.

Nu till saken: Ungkarlsnyårsmiddagen har drabbats av flera tunga avhopp. Först lämnade F-lips syrra Helene återbud. Sen valde Solveig, Siggys fräs, att göra samma sak, när hon inte fick ta med sina kompisar. Och kort senare valde Pulle (Patrik Rio Monka) att vända ryggen mot UKG, oklart varför.

Återstår gör alltså Siggy, Jiggy, Viggy, Miggy och F-lip. Vilket i vanliga fall skulle vara en fantastisk konstellation. Men nu är det så att Siggy och Viggy fortfarande inte har försonats med Jiggy efter "det stora julbråket." Och varken Miggy eller F-lip besitter de diplomatiska egenskaper som krävs för att få Siggy, Viggy och Jiggy att bli sams. Med största sannolikhet kommer middagen därför bli stel och sluta med att någon stormar ut i trapphuset.

Därför efterlyser vi nu en sjätte middagsgäst till nyårsmiddagen. Du ska vara 20-40 år gammal, mörkblond, expert på medling och gärna släkt med Jan Eliasson. Hör av dig till sigge.dabrowski@gmail.com om du tror att du har det som krävs.

PS. Miggy bjuder inte på middagen. Den kostar 150 kr. DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar