Till alla vilsna ungkarlar och ungmöer

Siggy, Viggy och Jiggy ger er här en unik möjlighet att se världen genom Ungkarlsgängets glasögon. Vi vill ge er ett podcast-äventyr utan dess like där både ungkarlsprofiler och ytligt bekanta tar plats i anekdot-stolen.

Vi rider på ego-vågen och riktar in oss på den närmsta kretsen. Insnöat är rätt ordval – men förhoppningsvis är igenkänningsfaktorn hög. Kanske har du en egen Yxmördarn, Täby-Tabs eller Martin Remy i din direkta närhet? En sak vill vi i alla fall lova: att när vi skämtar så är det definitivt på vår egen bekostnad.

torsdag 23 december 2010

Julavsnittet som alla snackar om

Julavsnittet, alltså avsnitt tre av Ungkarlsradion, släpps inom kort! Gästar gör vår kära vän Mickelito Jutbo, mest känd från rapgruppen Ismen, som numera rappar med Gorilli. Micke tar plats i Ungkarlsbikten och avslöjar en nyhet som kommer att chocka alla Ismen-fans.  

I veckans program så gör också Vanessa Marko debut som utrikeskorrespondent. Vanessa, som är syster till Viggy, berättar om livet i Chile och om clownen som fångat hennes hjärta.

Dessutom får ni höra veckans julälskning, veckans julhatning och det uppmärksammade inslaget som fick Jiggy ta time-out från Ungkarlsradion.


Viggy och Mickelito – som gick i spanska skolan tillsammans















Vanessa – ny korre i programmet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar